Machine­park

Gedrevenheid en passie als solide basis

We beschikken over een uitgebreid, modern en geavanceerd machinepark: met onze autolaad- mobiele- tele- en snelopbouwkranen, rupskraantje, heftrucks, aanhangers en gereedschapscontainers is elk probleem uitvoerbaar. Alle hef- en hijsmiddelen zijn bij Triton gecertificeerd en gekeurd. Triton Transport Techniek BV is als bedrijf VCA gecertificeerd.

Uw verhuizing
‘A mission impossible’?

Voor ons zeker niet! … Geen opdracht is ons te ingewikkeld. Dus bel 013 505 5896 of mail ons voor een eventuele préscan.

Pick&carry JMG MC100S

Onze JMG pick&carrykraan maakt het heffen en verplaatsen van lasten mogelijk met behulp van vorken, mechanische en een hydraulische jib. Is 100% elektrisch, werkt op batterijen en kan 8 uur non-stop werken. Het is een geweldig alternatief voor traditionele vorkheftrucks. Vergeleken met de meest voorkomende machines op de markt, zoals verreikers of vorkheftrucks, hebben pick-and-carrykranen bewezen een betere keuze te zijn op het gebied van prestaties, precisie van bewegingen en compactheid.

Klaas K1003 RSX

De K1003 RSX Autokraan is de grootste en krachtigste aluminium autokraan van Klaas, een kraan met echt indrukwekkende prestaties. Zo hijst hij maximaal 6000 kg en bedraagt de maximale haakhoogte 52,25 meter met een maximale reikwijdte van 44 meter. Bovendien is de kraan uitgerust met het innovatieve automatische afstempelsysteem, jibdeel uit te schuiven met de afstandsbediening en is          uitgerust met een 3 persoons 450 graden draaibare hoogwerkerbak. De K1003 RHX wordt standaard geleverd met een hybride aandrijving voor CO2 neutraal werken.

Effer 1000

De nieuwe EFFER 1000 is de eerste kraan in het zwaardere segment die een constructie met 9 giek en 6 JIB-verlengingen biedt, ontworpen om de beste verticale prestaties in zijn klasse te leveren, rechtstreeks concurrerend met die van kranen met grotere afmetingen.
De kraan is ontworpen met de behoeften van de bouw-, verhuur- en logistieke sector in het achterhoofd, met name rekening houdend met de laad- en hijsvereisten waarmee deze bedrijven elke dag worden geconfronteerd, waardoor het werk veiliger, gemakkelijker en performanter wordt.

Deze kraan heeft 9 delen hoofdmast, 9 delen jib en is ook uitgerust met een hoogwerkbak

Effer 955 (3x)

De kraan 955 combineert de belangrijkste technologische EFFER-innovaties zowel technisch-structureel als qua veiligheid, omdat hij is uitgerust met het elektronische PROGRESS-regelsysteem. Dankzij de hoofdgieken van de kraan en de verschillende beschikbare verbindingen kunnen werkzaamheden worden uitgevoerd, zelfs in omgevingen waar de beschikbare ruimte beperkt is en de jib of kraanhaak op een opmerkelijke hoogte moet worden geplaatst.

Triton transport heeft twee uitvoeringen van de Effer 955 in het machinepark:
De 955 model 6S Heavy Duty en de 955 model 8S jib 6S

Zie de hijstabellen voor de specificaties.

Maeda MC405E

De MC405 is de krachtigste van de MC-minikranen met een uitstekende hijscapaciteit van 3,83 ton. Dit model geeft je de mogelijkheid om met een last van 500 kg te rijden.

Door de optionele mechanische jib-arm kan het al indrukwekkende werkbereik (16 m) nog worden verhoogd tot 20 m.

Zie de hijstabellen voor de specificaties.

Hoeflon C6 en C6e

De Hoeflon C6 en de C6e (volledig electrisch) is een alleskunner. De kraan heeft een hijscapaciteit tot wel 3150 kilo. Dankzij de slanke constructie van de kraan kan deze door iedere deur naar binnen. Zo kan op de meest onbereikbare plaatsen worden gehesen. De kraan kan worden aangedreven door zowel een dieselmotor als door netstroom. Hierdoor kan er ook in kleine ongeventileerde ruimtes gewerkt worden. De Hoeflon C6 minihijskraan heeft met volledige uitrusting een eigen gewicht van 2.650 kg en kan hierdoor op een aanhangwagen vervoerd worden.

Zie de hijstabellen voor de specificaties.

Referenties waar we onze kracht mochten tonen