Machine­park

Gedrevenheid en passie als solide basis

We beschikken over een uitgebreid, modern en geavanceerd machinepark: met onze autolaad- mobiele- tele- en snelopbouwkranen, rupskraantje, heftrucks, aanhangers en gereedschapscontainers is elk probleem uitvoerbaar. Alle hef- en hijsmiddelen zijn bij Triton gecertificeerd en gekeurd. Triton Transport Techniek BV is als bedrijf VCA gecertificeerd.

Uw verhuizing
‘A mission impossible’?

Voor ons zeker niet! … Geen opdracht is ons te ingewikkeld. Dus bel 013 505 5896 of mail ons voor een eventuele préscan.

Effer 955 (3x)

De kraan 955 combineert de belangrijkste technologische EFFER-innovaties zowel technisch-structureel als qua veiligheid, omdat hij is uitgerust met het elektronische PROGRESS-regelsysteem. Dankzij de hoofdgieken van de kraan en de verschillende beschikbare verbindingen kunnen werkzaamheden worden uitgevoerd, zelfs in omgevingen waar de beschikbare ruimte beperkt is en de jib of kraanhaak op een opmerkelijke hoogte moet worden geplaatst.

Triton transport heeft twee uitvoeringen van de Effer 955 in het machinepark:
De 955 model 6S Heavy Duty en de 955 model 8S jib 6S

Zie de hijstabellen voor de specificaties.

Maeda MC405E

De MC405 is de krachtigste van de MC-minikranen met een uitstekende hijscapaciteit van 3,83 ton. Dit model geeft je de mogelijkheid om met een last van 500 kg te rijden.

Door de optionele mechanische jib-arm kan het al indrukwekkende werkbereik (16 m) nog worden verhoogd tot 20 m.

Zie de hijstabellen voor de specificaties.

Hoeflon C6 en C6e

De Hoeflon C6 en de C6e (volledig electrisch) is een alleskunner. De kraan heeft een hijscapaciteit tot wel 3150 kilo. Dankzij de slanke constructie van de kraan kan deze door iedere deur naar binnen. Zo kan op de meest onbereikbare plaatsen worden gehesen. De kraan kan worden aangedreven door zowel een dieselmotor als door netstroom. Hierdoor kan er ook in kleine ongeventileerde ruimtes gewerkt worden. De Hoeflon C6 minihijskraan heeft met volledige uitrusting een eigen gewicht van 2.650 kg en kan hierdoor op een aanhangwagen vervoerd worden.

Zie de hijstabellen voor de specificaties.

Referenties waar we onze kracht mochten tonen