Indus­triële ver­huizing­en

Het kan voor ons niet complex genoeg zijn

Een verhuizing van uw bedrijf kan een complexe of delicate aangelegenheid zijn. Zowel voor uw productielijnen, het materieel, uw klanten als voor uw medewerkers. Een proces dat wij tot in de puntjes voorbereiden en vervolgens feilloos uitvoeren. Wij schrikken niet van een strakke planning. Ons door de wol geverfde team zal zich tot het uiterste inspannen het hele proces van A tot Z snel en efficiënt ten uitvoer te brengen. U mag meekijken, maar heeft geen omkijken. Hier ziet u een aantal projecten waar we bijzonder trots op zijn.

Uw verhuizing
‘A mission impossible’?

Voor ons zeker niet! … Geen opdracht is ons te ingewikkeld. Dus bel 013 505 5896 of mail ons voor een eventuele préscan.

BAM Techniek Medtronic

De uitdaging

Op een plaats met zeer beperkte ruimte en doorgang moest er een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst worden.

De oplossing

Met een kraanwagen de luchtbehandelingskasten lossen en kantelen. Met speciale heftrucks met lage doorrijhoogte hebben we binnen de kasten weer terug gekanteld, gestapeld en op hun plaats gezet. De kasten moesten in een bepaalde volgorde binnen geplaatst worden omdat vanwege het ruimtegebrek je deze anders niet meer binnen kon krijgen.

BIC Eindhoven

Uitdaging

Op een grote hoogte met zeer weinig ruimte een 40 tal luchtbehandelingskasten plaatsen in een dichte hal. Er was zeer weinig ruimte tussen de kasten en de onderzijde van het dak. Ook hing daar al veel leidingwerk zoals afvoerleidingen, sprinkler en verlichting. Ook buiten op het dak nog diverse kasten geplaatst. Grote en zware kasten met behulp van een grote telescoopkraan vanaf de zijkant van het gebouw. Dit in nachtelijke uren i.v.m. vliegverkeer.

Ook nog enkele kasten op dak geplaatst m.b.v. een torenkraan. Deze kraan hebben we in de hal met de mast door de lichtstraat gestoken en op deze manier enkele grote en zware kastdelen op het dak geplaatst.

Oplossing

Inpandig m.b.v. een verreiker met bok en draaikrans de kasten van onder omhoog gedrukt, in de constructie geschoven en doorgeschoven m.b.v. een autolaadkraan met uithouder.

Aan de buitenzijde m.b.v. een grote 450 ton’s telescoopkraan enkele kasten in de nacht op bet dak gehesen.

Via de hal (binnen) een grote torenkraan opgesteld met de mast door het dak. Hierdoor een enorme kostenbesparing voor de klant.

Opdrachtgever: Engie

Transport uiendroger

Uitdaging

Het compleet verplaatsen van een uiendroger van 34 meter lengte in 2 delen.

Deze uiendroger is terplekke in elkaar gebouwd en is alleen maar in 2 delen te verplaatsen. De droger is erg fragiel en kwetsbaar.

Oplossing

Verstevigingen onder de droger aangebracht om de droger stabiel en stijver te maken.

Daarna met een grote lage en vlakke platformwagen onder de droger gereden met een minimale hoogte. De droger met behulp van de hydraulische vering omhoog gedrukt, naar buiten gereden en in de nieuwe hal weer binnen geplaatst. Met minimale ruimte naar binnen gemanoeuvreerd.

opdrachtgever Meeuwsen

ASML Veldhoven

De uitdaging

In een beperkte ruimte met vele regels omtrent hygiëne en stofvrij werken een bovenloopkraan met een groot eigen gewicht (16 ton) op een grote hoogte in de kraanbaanliggers leggen hierbij een minimale vloerbelasting maar mogelijk is i.v.m. met een computervloer.

De oplossing

Met behulp van een dichte oplegger de kraan (schoon) vervoert van de fabrikant naar de klant.

We hebben de druk verkleint op de computervloer met behulp van rijplaten en rails. Op de rails die we op de computervloer gelegd hebben plaatsten we 4 hydraulische poten waar we de kraan mee in de rails gelegd hebben.

opdrachtgever: Cleanroom Cranes

Referenties waar we onze kracht mochten tonen