Machine­ver­plaatsing­en

Wij manoeuvreren graag in of door de kleinste ruimtes en verplaatsen de grootste machines. Wanneer uw machinepark moderniseert of uitbreidt weten wij altijd een oplossing te vinden om dit zo snel en strak mogelijk te organiseren. Als geen ander begrijpen we dat het bedrijfsproces niet of zo kort mogelijk onderbroken mag worden. Tijd is geld. Ons gespecialiseerd team maakt dat u in korte tijd uw eigen processen weer kan hervatten. Klik hier voor enkele van onze projecten.

Uw verhuizing
‘A mission impossible’?

Voor ons zeker niet! … Geen opdracht is ons te ingewikkeld. Dus bel 013 505 5896 of mail ons voor een eventuele préscan.

ASML Veldhoven

De uitdaging

In een beperkte ruimte met vele regels omtrent hygiëne en stofvrij werken een bovenloopkraan met een groot eigen gewicht (16 ton) op een grote hoogte in de kraanbaanliggers leggen hierbij een minimale vloerbelasting maar mogelijk is i.v.m. met een computervloer.

De oplossing

Met behulp van een dichte oplegger de kraan (schoon) vervoert van de fabrikant naar de klant.

We hebben de druk verkleint op de computervloer met behulp van rijplaten en rails. Op de rails die we op de computervloer gelegd hebben plaatsten we 4 hydraulische poten waar we de kraan mee in de rails gelegd hebben.

opdrachtgever: Cleanroom Cranes

Binnenhof Den Haag

De uitdaging

De oplossing

Transport uiendroger

Uitdaging

Het compleet verplaatsen van een uiendroger van 34 meter lengte in 2 delen.

Deze uiendroger is terplekke in elkaar gebouwd en is alleen maar in 2 delen te verplaatsen. De droger is erg fragiel en kwetsbaar.

Oplossing

Verstevigingen onder de droger aangebracht om de droger stabiel en stijver te maken.

Daarna met een grote lage en vlakke platformwagen onder de droger gereden met een minimale hoogte. De droger met behulp van de hydraulische vering omhoog gedrukt, naar buiten gereden en in de nieuwe hal weer binnen geplaatst. Met minimale ruimte naar binnen gemanoeuvreerd.

opdrachtgever Meeuwsen

Wisselen luchtbehandelingskast bij van Lanschot Den-Bosch

Uitdaging

Het uitwisselen van een grote luchtbehandelingskast op grote hoogte.

Oplossing

Vergunning en ontheffing aangevraagd bij de gemeente Den-Bosch voor het gedeeltelijk afsluiten van de hoofdrijbaan. Op de rijbaan hebben we een grote kraan geplaatst.

Met behulp van de kraan hebben we het complete dak er af gehesen en tijdelijk beneden op het plein geplaatst. Door alle juiste voorbereidingen hebben de complete installatie uitgewisseld en het dak terug geplaatst in 1 dag wat voor minimale overlast heeft gezorgd.

opdrachtgever Unica Installatietechniek

Referenties waar we onze kracht mochten tonen